Αποκλειστικές ΑντιπροσωπίεςSELDEN MAST - Sweden


Στην "Kafetzidakis sails", εδώ και χρόνια, είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής καταρτιών και μηχανισμών πανιών στον κόσμο, την SELDEN MAST. Η SELDEN MAST κατασκευάζει κατάρτια για ιστιοπλοϊκά, από σκάφη τριγώνου (τα γνωστά ως τώρα "PROCTOR MAST") μέχρι μεγάλα σκάφη, καθώς και μηχανισμούς πανιών.

Σαν αντιπρόσωποι προμηθεύουμε όλα τα ανταλλακτικά και εξαρτήματα και εξειδικευμένα συνεργεία μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση και τη συντήρηση των καταρτιών και των μηχανισμών SELDEN MAST.

Πρόσφατα, η SELDEN MAST λάνσαρε την νέα σειρά Deck Hardware (DHW), με ράουλα, δαγκάνες, σιδηροδρόμους και βαγόνια, καθώς και τα ιδιαίτερα βίντζια σχεδιασμένα από ειδικούς της SELDEN MAST.

(www.seldenmast.com)


RECKMANN - Γερμανία


Στην "Kafetzidakis sails" είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα της RECKMANN, μεγάλης εταιρείας από τη Γερμανία, η οποία κατασκευάζει κατάρτια και μηχανισμούς για μεγάλα ιστιοπλοϊκά σκάφη. Αναλαμβάνουμε, με εξειδικευμένα συνεργεία μας, την τοποθέτηση και τη συντήρηση των καταρτιών και των μηχανισμών RECKMANN και υποστηρίζουμε την εταιρεία προμηθεύοντας τους πελάτες μαε με όλα τα ανταλλακτικά και εξαρτήματα.

(www.reckmann.com)


LEISURE FURL - Νέα Ζηλανδία


Στην "Kafetzidakis sails" είμαστε αντιπρόσωποι της εταιρείας Leisure furl, η οποία κατασκευάζει μάτσες για ιστιοπλοϊκά σκάφη, μέσα στις οποίες λειτουργεί μηχανισμός τυλίγματος της μαΐστρας με ενσωματωμένο κάλυμμα.

(www.leisurefurl.co.nz)


MAX-PROP - Ιταλία


Στην "Kafetzidakis sails" συνδυάζουμε ταχύτητα με μηχανή και ταχύτητα με πανιά με τις ειδικά σχεδιασμένες για ιστιοπλοϊκά σκάφη προπέλλες μεταβλητού βήματος MAX-PROP (feathering propellers). Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της ιταλικής εταιρείας MAX-PROP.

(www.maxprop.it)


PROPULSE - Σουηδία


Στην "Kafetzidakis sails" υποστηρίζουμε και την μηχανοκίνηση φουσκωτών και ταχυπλόων σκαφών με τις προπέλλες Propulse, Σουηδίας. Οι προπέλες Propulse είναι σχεδιασμένες για εξωλέμβιες και εσω-εξωλέμβιες μηχανές και είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό πλαστικό υλικό. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό τους είναι η αλλαγή του βήματος και η αντικατάσταση καθενός από τα πτερύγια σε περίπτωση καταστροφής.

(www.propulse.se)


SPLASH-FLASH Yachts - Ολλανδία

Η "Kafetzidakis sails" είναι αντιπρόσωπος των σκαφών Splash - Flash. Το Splash προορίζεται για νέους μέχρι 18 χρονών, ενώ το Flash, λόγω της μεγαλύτερης ιστιοφορίας του, προορίζεται για ιστιοπλόους μεγαλύτερους από 18 χρονών. Και τα δύο σκάφη μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ιδιώτες και ομίλους, για άτομα όλων των ηλικιών, για εκμάθηση και διασκέδαση.

(www.splash-boat.com)